Loading
Navigation

Kontakt og info

ERGOSKO

  • Mon to Fri: kl. 11:00 to 17:00
  • Sat and Sun: Closed.
  • ergosko@gmail.com
  • suku53@hotmail.com
  • Frederiksborgvej 178
    2400 Copenhagen NV, Denmark
  • CVR. 25553659
  • Web: www.ergosko.dk

Sjovt at komme i form med kybun-måtten

Hvad enten du er ved at stryge, se fjernsyn eller arbejde ved din computer, så hjælper kybun-måtten dig med at komme i form og gøre din hverdag sundere.

Dens reaktive deformationszone betyder, at din fod synker dybt ned og springer tilbage, som på en trampolin.

Små konstante fodbevægelser holder din kropsholdning balanceret.

kybun-måtten styrker, strækker og løsner dine muskler, og forbedrer din holdning, koordination og form, uden at man behøver bruge ekstra tid.

Alle kybun-måtter fås i farverne rød og antracitgrå og i forskellige størrelser.

kyBounder Plus er blødere og fås i farven silver.

kybun MechanoTherapie

Gang på et fladt underlag i højhælede sko begrænser fodens bevægelse og svækker musklerne. Når du går, kompenserer din krop for det manglende arbejde, dine fødder udfører, ved at lade hofterne arbejde for hårdt. Denne unaturlige interaktion mellem din fodmotor og hoftemotor fører til ubalance i musklerne, spændinger og en dårlig holdning, som øges som tiden går.

Problemer i ryg, hofte, knæ, fod og kar, scoliosis-bækken og nedgang hos ældre, er alle symptomer relateret til den manglende daglige fodmotion på den naturlige overflade, som vores kroppe er bygget til.

Karl Mullers kybun MechanoTherapie muliggør at alle kan opleve den fantastiske følelse og positive effekt af det bløde naturlige transportable underlag. Ved at gøre kybun MechanoTherapie til en del af din hverdag, vil det styrke din fodmotor således, at den tager belastningen væk fra din hoftemotor, når du går, mens den aktive styrke fra dit bevægelsesmæssige system skifter fra din hofte til dit bækkenområde hen imod dine fødder.

Du skifter hen imod en fodbaseret gangart, hvor din krop går over til en naturlig, fuldt oprejst holdning og hvor ledbevægelsen bliver gennemført i fuld udstrækning. At skifte til en fodbaseret gangart er en effektiv metode til at opnå smertelindring i mange medicinske diagnoser; medmindre du lider af en diagnosticeret sygdom, vil dine symptomer blive lettet, og årsagerne behandlet.