Loading
Navigation

Kontakt og info

ERGOSKO

  • Mon to Fri: kl. 11:00 to 17:00
  • Sat and Sun: Closed.
  • ergosko@gmail.com
  • suku53@hotmail.com
  • Frederiksborgvej 178
    2400 Copenhagen NV, Denmark
  • CVR. 25553659
  • Web: www.ergosko.dk

Gå-på-luft

Du vil blive omvendt fra første skridt du går med kyboots, og blive mere og mere overbevist for hvert skridt du tager derefter. Du går på luft og har en enorm følelse af velbehag. Kybun-skoen er afslappende, får dig i form og er sjov at have på.

Luft-pude-sål

Novel gå-på-luft sålen består af speciel udviklet multi-kompo-

nent polyuretan (PU), hvori mange små bobler er blevet indkapslet. Denne bløde lufttilførende pude muliggør optimal støddæmpning, når skoen rammer underlaget.

Fodklimasystem

Den luftige bikage struktur af kyBooten skaber en luftpude mellem din fod og underlaget. Hvert skridt pumper en femtedel luftmængde ind i fodområdet og skaber et behageligt skoklima.

Fodsensor teknologi

kyBoot sålen muliggør, at foden kan føle hver detalje af underlaget og stimulere foden skridt for skridt. Denne innovation opleves bedst på sten og brosten.

Læger anbefaler kyBoot

Læger og fysioterapeuter anbefaler kyBoot: den bløde, lufttilførende sål forbedrer din gangart, styrker dine dybe muskler og aktiverer blodcirkulationen i benene.

kyBoot hjælper dig med balancen og aktiverer musklerne fra tåen til din ryg: den hjælper i behandlingen af smerte i hælen og forfoden, og er en valgmulighed til at støtte behandlingen af smerter i akillessenen og ryggen.”

Dr. Markus Müller, specialist i ortopædisk kirurgi, fod kirurgi konsultation, Lucerne.

 

“kyBooten betyder, at du kan gå aktivt og sundt selv på hårde flader. Den bløde, ustabile sål er god mod leddene, træner musklerne og forbedrer balancen. Jeg anbefaler især kyBoot til patienter med en usund kropsholdning og knæproblemer.”

Prof. Christian Gabler, specialist i trauma kirurgi indenfor ulykker og sportsskader, Wien.

Note vedrørende indledende ubehag:

Reducer tiden du har kyBooten på, hvis du har et helbreds problem eller bemærker nogen form for reaktion med kyBooten. Gå regelmæssig med kyBooten, men kun så længe, at du ikke mærker noget ubehag. Forøg tiden, du har kyBooten på, indtil de føles komfortable til at have på hver dag.

Fra rullende sko til gå-på-luft

I 1980erne boede Karl Müller iblandt Koreas rismarker. Ingeniøren ønskede at fremhæve følelsen af at gå på de bløde rismarker i det moderne hverdagsliv. Han opfandt den rullende sko, som revolutionerede skoindustrien med hans sålekoncept. Takket være dens altoverskyggende positive effekt på kroppen blev den rullende sko en verdensomspændende succes.

Men Karl Müller ønskede at forbedre følelsen af at gå på de bløde “rismarker” endnu mere. Gennem mange år forskede han med sit team og udviklede en multi-komponent polyuretan, som er ekstremt blødt, fjedrende og træthedsresistent. Dette materiale er baggrunden for, hvorfor den nyudviklet kyBoot sko er så speciel. kyBoot sålen er fremstillet af en blød luft transportabel pude. Dens dynamiske fjedrende effekt, når du går, betyder at foden konstant er i bevægelse, og at din muskel styrke og koordination forbedres. Den trampolinagtige vibration afslapper dine muskler.

“Foden er nøglen til en sund krop. kyBoot en gør, at man går og står aktivt. Det bløde, transporterende materiale giver fødderne fuld bevægelsesfrihed og styrker dem uden at udmatte dem.”


Karl Müller, opfinder af KyBoot

kybun MechanoTherapie

Gang på et fladt underlag i højhælede sko begrænser fodens bevægelse og svækker musklerne. Når du går, kompenserer din krop for det manglende arbejde, dine fødder udfører, ved at lade hofterne arbejde for hårdt. Denne unaturlige interaktion mellem din fodmotor og hoftemotor fører til ubalance i musklerne, spændinger og en dårlig holdning, som øges som tiden går.

Problemer i ryg, hofte, knæ, fod og kar, scoliosis-bækken og nedgang hos ældre, er alle symptomer relateret til den manglende daglige fodmotion på den naturlige overflade, som vores kroppe er bygget til.

Karl Mullers kybun MechanoTherapie muliggør at alle kan opleve den fantastiske følelse og positive effekt af det bløde naturlige transportable underlag. Ved at gøre kybun MechanoTherapie til en del af din hverdag, vil det styrke din fodmotor således, at den tager belastningen væk fra din hoftemotor, når du går, mens den aktive styrke fra dit bevægelsesmæssige system skifter fra din hofte til dit bækkenområde hen imod dine fødder.

Du skifter hen imod en fodbaseret gangart, hvor din krop går over til en naturlig, fuldt oprejst holdning og hvor ledbevægelsen bliver gennemført i fuld udstrækning. At skifte til en fodbaseret gangart er en effektiv metode til at opnå smertelindring i mange medicinske diagnoser; medmindre du lider af en diagnosticeret sygdom, vil dine symptomer blive lettet, og årsagerne behandlet.